dijous, 13 de novembre del 2008

La política amb gust a política


La política torna a brollar en l´actualitat del nostre poble .

Avui hem comentat fil per randa, de la mà de la nostra especialista GEMMA PERMANYER , el Ple Municipal que es va celebrar el passat dijous dia 6 al nostre municipi.

Un Ple ... de pel.lícula ... amb amenaces de demandes judicials , amb informes secrets , acusacions de corrupció urbanística , advertencies de demanar la presència de la policia ...

El detonant va ser la lectura per part del regidor Ramon Serra d´un informe d´Urbanisme que senyalava algunes deficiencies en el projecte de l´Escletxa que ha planificat l´actual govern municipal.

La politica també va estar d´actualitat el passat dissabte , amb l´esmorzar-tertúlia que va organitzar ONA CODINENCA i que va comptar amb la presència d´en
Pere Pladevall , en Roc Fernàndez i en Joan Comellas .
Si el voleu escoltar/descarregar : http://www.cafedepolitics.blogspot.com/


L´Andrea ens ha repassat l´agenda d´actes ,amb un grapat de coses , i hem pogut escoltar a la regidora de medi ambient del nostre poble , la Srta. LAIA JORDANA , que ens ha parlat del primer any de recollida total de la deixalla.
Can Garrigó . I ens Subi ens ha explicat novetats del comerç de Sant Feliu .
Un nou comerç a la plaça?

JA TENIU PENJAT EL PROGRAMA A"QCA A LA CARTA"

1 comentari:

Anònim ha dit...

Acabo d'escoltar el programa, molt bé com sempre, però jo crec que la Gemma que explica els plens, si ens tindria que dir els noms dels regidors, que fan ratlletes, que juguen amb el mòbil, q surten a fumar. Som del poble i tenim dret a saber-ho no? Ja q ens dieu qui crida, qui fa d'altres coses això també es pot dir crec jo.
Montse