dijous, 20 de novembre del 2008

D´en Franco ... ni en parlem


D´en Franco ni en parlem perquè preferim parlar de coses més interessants com son l´actualitat del nostre poble , de Sant Feliu de Codines.
Avui al QCA hem parlat amb el gerent del Centre Cívic , el Sr. JOAN GISBERT , que ens ha explicat totes les obres que hi ha previstes per aquest equipament municipal .
Si voleu saber les novetats del Cívic ... si hi haurà calefacció al teatre , que remodelaran , quan i com ... haureu d´escoltar el programa a QCA A LA CARTA o les reposicions, si encara hi sou a temps.
Per cert ...ja sabeu que l´Angel Alvarez, el conserge del Cívic , ara treballa a la policia local ?
Avui també hem fet un cop d´ull , de la mà de l´Andrea a l´agenda d´actes per aquest propers dies . En Subi avui ha estat baixa i no hem pogut fer els Cans , però el que si que hem fet han estat les noticies i els jubilats .
Tenim novetats en el tema comerç : un nou establiment a la Plaça.

En Toni Sans avui ens ha fet un peculiar resum dels esports que es fan a Sant Feliu, no us perdeu les històries del nostre col.laborador més observador.
Quasibé sense voler-ho hem fet una horeta de ràdio que esperem us hagi agradat.
Ja teniu el programa penjat a QCA A LA CARTA

1 comentari:

Anònim ha dit...

Acabo d'escoltar el programa i has parlat del parlem-ne de CiU, dius que podem dir-hi alguna cosa. Només comentarte que he quedat alucinada de les insinuacions de que el Joan Puig ha plegat per problemes amb l'alcalde. Tothom sap els motius que ha tingut en Puig per plegar i és molt trist que ara es provoqui la resposta d'ell aclarint q no, q no estan barallats, q es que està malalt. Em sembla q en política no hi val tot. Mitjó foradat.

Montse