dijous, 6 de novembre del 2008

Ja esta penjat el QCA de dijous dia 6

Va ser un programa de col.laboradors ... va debutar en LLUIS VILALTA , que amb la seva secció "mitjons foradats" va repartir crítiques i felicitacions a diferents aspectes de Sant Feliu. Tot sempre amb el seu tó peculiar i característic.
No us ho perdeu perque n´hi va haver per tothom.

També vàrem tenir en TONI SANS que dins la seva secció "avui en parlo" , va fer una radiografia al comerç de Sant Feliu.
El que va quedar clar és que en Toni reivindica que els botigues obrin els dimarts !

Cop d´ull a l´agenda de l´ANDREA , els cans , els jubilats ...

Varem repassar les noticies més importants del poble i en SUBI ens va deixar anar un rumor de comerç d´aquells que un dia ens faran fora del poble ...(tot i que va recalcar ,pel que pugui ser , que és només un rumor!!)
On va col.locar un supermercat DIA en Subi ???
Recordeu que al QCA intentem ser molt curosos i rigurosos amb les noticies que diem , no obstant amb la secció comerç sempre ens permetem la llicència de comentar alguns rumors que circulen pel poble.

I amb tot això , i com aquell que no vol la cosa , ens hem plantat al final del programa tot escoltant una versió del "que tinguem sort" d´en Llach interpretada per en Dani Flaco.

Ja podeu escoltar/descarregar el programa a QCA A LA CARTA .

Per cert ... MONTSE , hem tingut problemes amb el programa de l´altre setmana i encara no l´he pogut penjar. Al llarg del cap de setmana el penjaré. De veritat ...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

D'acord, et perdono, em conformo de moment amb el del dia 6. Gràcies.

Anònim ha dit...

Boníssim el Toni amb el tema de les botigues i els famosos. El Julià de Ventdelplà, ve a St. Feliu a vegades pq hi té familia. Ha anat a comprar el diari a la Vanguardia.

Montse

Anònim ha dit...

Carai, jo esperava un LLuis Vilalta més agoserat. Q matxaqués molt més al personal. Ha començat molt prudent. Vinga Lluis, foti canya!.

Montse