divendres, 16 de gener del 2009

Ja tenim el pessebre posat


Ja tenim el programa d´ahir dia 15 penjat a QCA A LA CARTA

Ha estat un programa marcat , sense cap mena de dubte , pel Pessebre que ens ha explicat el nostre col.laborador Lluis Vilalta . Un pessebre format integrament per persones de Sant Feliu , majoritariament polítics , que ha deixat la polèmica servida .

Qui és Sant Josep ... i el caganer ... i Satanas ... ?

Hem parlat també amb en Siscu de Can Valentí per veure com estaven els ànims de cara Sant Antoni .

També hem fet un cop d´ull a l´agenda , les noticies , els cans i un grapat de coses mes.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Té collons que un "independent" com en Vilalta faci d'Urdaci a la ràdio!

Anònim ha dit...

Ja era hora de que algú pogués dir les coses tal com rajen, ordenades, en un punt d'ironia i gents enpalagoses. I si surt algú que no li agrada, que si posi fulles. Per a fi surt gent que sap al que diu. Seguiu així... felicitats pels ratets alegres que feu passar.

Anònim ha dit...

Ja era hora de que algú digues al que pença, d'una forma ordenada, graciosa i gens ampalagosa. felicitats i seguiu així. Si surtis qui amb aixó s'enfada, que si posi fulles... petons ¡¡

Anònim ha dit...

Eiii¡¡ El pessebre és genial, ja era hora que algú digués les coses amb frescura, sutilesa i amb tan d'encert. Seguiu així, sou els millors.

Anònim ha dit...

Em va agradar molt aquest combinat del pessebre i pastorets. Ho vaig trovar molt original i encertat. Felicitats desde Barcelona. Anims

Anònim ha dit...

Doncs a mi em va agradar força aquest pessebre!
I el comentari que parla de l'Urdaci de la ràdio... Crec que quan es fa una secció d'autor (com crec que és aquesta), queda molt clar que el que s'hi diu són opinions personals, no? Almenys a mi no em va semblar que fos una cosa dogmàtica, en tot moment vaig tenir clar que era la seva opinió i punt. El problema és que hi ha persones que no saben acceptar les crítiques i el més fàcil és matar el missatger, no?

Anònim ha dit...

Si, si. Peó tots "ANONIMS".