dijous, 11 de desembre del 2008

Ens ho passem molt bé fent ràdio !!!!


Aquest dijous ha estat un d´aquells dies en que acabes el programa i tens la sensació que has disfrutat fent ràdio. Un programa trepidant amb moltes coses i molt diverses .
Començant per l´agenda d´actes , continuant amb la conversa amb la ROSA Mª PERMANYER que ens ha explicat que durant aquestes festes realitza al Casal una exposició de vitralls ...en Subi que ens ha posat al dia dels jubilats i dels Cans ... en LLUIS VILALTA , el nostre col.laborador més polèmic ens ha repartit mitjons de tots tipus... foradats , bruts , nets ... en Vilalta ens ha fet passar una estona molt divertida amb la seva peculiar visió de les coses que passen a Sant Feliu ... tot i que segur que algú no li haurà fet gaire gràcia la seva secció ... però ja sabeu ...
aixi son els mitjons !!!
A les noticies hem comentat unes informacions que apunten que en properes setmanes el regidor de CIU a l´Ajuntament de Sant Feliu de Codines , en LLEONARD MARTÍNEZ , presentaria la seva dimissió per motius laborals i deixaria el càrrec de regidor. Fonts properes a CIU apunten que els motius serien exclusivament laborals i que en breu realitzarien una roda de premsa per tal d´explicar aquestes novetats dins el partit. Seguirem d´aprop la noticia.

A la secció de comerç en Subi ens ha explicat que es parla que les obres que estan fent als terrenys que hi ha la baixada del Centre Cívic , per la Ctra de St Llorenç , serien un futur aparcament del Condis.

I amb tot això i un munt de coses més ens hem plantat al final del programa , apurant fins els darrers segons, i desitjant tornar-hi la propera setmana.

Ja us podeu descarregar/escoltar el programa a QCA A LA CARTA

** La Foto . En LLuis avui ens ha portat uns mitjons per ambientar el programa .
Com us deia a l´inici ...ens ho passem molt bé fent ràdio !!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Bé Lluis bé, molt millor!!!
Les noietes de la baixada de caldes de tant en tant s'en possen una a cada cantó. Deu ser pel fred.
Qui son els concerges del cívic?

Montse