dilluns, 20 d’octubre del 2008

CIU CREU QUE ÉS UNA TEMERITAT FINANCERA ACCEPTAR LA LLEI DE BARRIS


L´agrupació local de Convergència i Unió ha convocat una roda de premsa amb el mitjans de comunicació per tal de donar el punt de vista sobre la subvenció rebuda per l´Ajuntament de Sant Feliu de Codines en concepte de Llei de Barris .
El seu president , Roc Fernàndez , tot i reconèixer que el projecte presentat per Sant Feliu era un bon projecte , apuntava que la situció econòmica actual no era le més propicia per assumir una despesa tant important.
Sant Feliu rebrà 2,97 M € en els propers cinc anys per part de la Generalitat , sempre i quan l´Ajuntament aporti la mateixa quantitat. Segons la federació nacionalista a banda de la inversió reconeguda directament en el projecte , també cal afegir uns 4 M € en concepte d´equipaments que l´Ajuntament haurà de fer per tal de complir amb els requisits de la subvenció.

Fernàndez apuntava que l´Ajuntament no ha explicat com pensa pagar aquesta important despesa i el que preten fer és hipotecar les inversions del municipi pels propers anys, donat que si es fa aquest important esforç econòmic per complir amb la Llei de Barris , la resta de zones de Sant Feliu que no entren dins els parametres de la subvenció , quedaran totalment desassistides en els pròxims anys. Segons CIU , aquest projecte només afecta de forma directa a un 22% de la població ,doncs al ser una llei de rehabilitació de barris ,engloba només una part molt concreta del poble.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Des del govern municipal moltes han estat les mostres d´entussiasme respecte la Llei de Barris , recordant que aquesta injecció econòmica pel municipi suposarà un canvi important en la fisonomia de Sant Feliu i aportarà una renovació de les àreas més malmeses del nostre poble.
Aixi doncs , amb aquest panorama la polèmica esta servida .